top of page
Manuel Ronda DT _DSC6534.jpg

MÖTESPLATS DANS

Danscentrum Stockholm är en medlemsförening för professionella dansare och koreografer. Vi arbetar för att skapa möten inom dansområdet. Möten som syftar till att främja utveckling och generera uppdrag för dansare och koreografer. Mötesplats Dans är ett särskilt tillfälle där dansare får möjlighet till kvalitativa möten med koreografer genom en workshop.

 

Genom Danscentrum Stockholm kan koreografer som är intresserade av att utöka sitt kontaktnät arrangera en workshop inom ramen för projektet Mötesplats Dans. Workshopen ska vara ett tillfälle för ett givande möte för både dansare och koreograf och syftar även till att skapa kontaktytor utanför befintliga och etablerade nätverk. Det ska inte användas som en audition utan fokus är att skapa ömsesidiga möten. Danscentrum Stockholm arvoderar koreografen samma ersättning som utgår för lärare på Daglig träning, samt står i övrigt för lokal, och hjälper till att kommunicera workshopen i DC Sthlms olika kanaler. Dansare deltar kostnadsfritt.

 

Är du koreograf och vill utöka ditt nätverk och leda en Mötesplats dans och har en aktuell produktion du söker medverkande till? Anmäl dig genom att skicka ett mejl med en kort presentation av dej och CV till josefine@dcsthlm.se eller tove@dcsthlm.se

 

OBS det finns begränsat antal tillfällen som det är möjligt att arrangera Mötesplats Dans under 2024. 

 

Är du istället intresserad av att arrangera en audition? Danscentrum Stockholm står för studiotid inom ramen för våra tillgängliga tider i ABF-studion på Sveavägen. Max 4 h/mån, max  3 ggr/år.

bottom of page