top of page

Utlysning referensperson för Daglig träning

Danscentrum Stockholm söker en ny person till referensgruppen samtida/nutida tekniker

Utlysning referensperson för Daglig träning
Utlysning referensperson för Daglig träning

-

06 okt. 2023 19:00 – 19:05

-

-

Utlysning referensperson Daglig träning

Danscentrum Stockholm söker en ny person till referensgruppen samtida/nutida tekniker  

Referensgruppen består av 9 professionella frilansande dansare i olika stadier av karriären. Referenspersonerna rekryteras av Balettakademien, Danscentrum Stockholm och Scen & Film och delas upp i de olika teknikerna: Balett (3st), Jazz/Commercial (3st), Samtida/Nutida (3st). Referensgruppen är rådgivande till schemaläggningen av coacher i den teknik de arbetar inom. Även alternativa träningsformer eller koncept som kan användas som verktyg av den professionella dansaren är intressanta.   

Nu söker Danscentrum Stockholm, Balettakademien och Scen & Film en ny (1 st) person för Samtida/Nutida referensgruppsarbete. Den vi söker behöver vara medlem i Scen & Film samt ska antingen ha genomgått en godkänd minst 3-årig dansutbildning alternativt kan styrka motsvarande utbildningsnivå genom erfarenhet och praktiserande då vi vet att det finns många vägar att nå en professionell nivå inom dans och koreografi. Arbetslivserfarenhet som professionell dansare under de senaste två åren är ett plus.   

Vill du vara med att forma och utveckla den Dagliga träningen i Stockholm?  

SÖK SENAST 6 oktober 2023 

Skicka din intresseanmälan med en kort presentation och varför du vill vara del av referensgruppen för Daglig Träning (max 650 tecken), komplettera med CV. Skicka din ansökan till: matilda@dcsthlm.se, märk mejlet ’Referensgrupp’.

Dela detta evenemang

bottom of page