top of page

Dansmässan 2023

Biljetterna är släppta!

Dansmässan 2023
Dansmässan 2023

-

28 nov. 2023 09:00 – 29 nov. 2023 17:00

Danscentrum Stockholm

-

VARMT VÄLKOMMEN till Dansmässan 2023!

NÄR & VAR? 28-29 november, Dieselverkstaden, Sickla

BILJETTER Ordinarie mässpass 350 SEK Reducerat mässpass (student, pensionär, arbetslös) 150 SEK

OM DANSMÄSSAN Dansmässan är en av Sveriges största mässor för dans och koreografi som sätter er i publiken, arrangörer, dansare och koreografer i kontakt inför kommande år. Arrangör av Dansmässan är Danscentrum Stockholm som är en centrumbildning och medlemsorganisation för professionella dansare och koreografer. Danscentrum Stockholms uppdrag är att stärka förutsättningarna för den samtida dansen och verka för en stabilare infrastruktur och bättre produktions- och arbetsvillkor för dansare och koreografer.

DANSMÄSSAN 2023 Inte mindre än 36 konstnärskap presenteras på årets mässa genom Utbudsdagen, Hela verk och Mässtorget. Föreställningar för olika målgrupper finns representerade i årets utbud. Högkvalitativ danskonst för barn, unga och vuxna. Utöver detta bjuder Dansmässan in till seminarium kring aktuella teman och frågor som rör dansbranschen samt bryggar kontaktytor mellan danskonstnärer och arrangörer/bokare av dans och koreografi.

UTBUDSDAGEN 2023 ​Medverkande koreografer/grupper med deras aktuella föreställningar presenteras inom kort HELA VERK 2023 Medverkande koreografer/grupper med deras aktuella föreställningar presenteras inom kort

Mer information om seminarier/samtal och fullständigt program kommer inom kort. HÅLL DIG UPPDATERAD: www.dansmassan.com

Vid frågor kontakta: josefine@dcsthlm.se

Dela detta evenemang

bottom of page