FOLLOW-UP DANSMÄSSAN 2020

DC Sthlm och samarbetspartners vill tacka medverkande och publik för Dansmässan 2020! 

Som ni alla vet blev förra årets mässa till stor del förändrad på grund av Covid-19 pandemin. In i det sista hoppades vi på att kunna ha alla medverkande på plats i Hörsalen på Kulturhuset/Stadsteatern och Dansens Hus för att streama mässan live, precis som vi planerat. Men att säkerställa smittspridningen med så många medverkande i omlopp och inresande konstnärer blev omöjligt. I sista stund förbereddes redan existerande videomaterial vilket till slut kunde presenteras digitalt. Det inställda mässtorget ersattes med en digital katalog och Dansmässan fick en egen hemsida.

Med glädje över att mässan blev av och för första gången i digitalt format tar vi med oss viktig feedback och synpunkter in i arbetet med Dansmässan 2021.

Vi planerar 2021 för en Dansmässa med arrangemang på plats med publik samt att behålla flera av mässans digitala funktioner. Mer information kommer under våren 2021. Varmt välkomna!  

Dansmässan 2020 – Statistik, digitala besökare :

Festivalpass – för streaming och vod-möjlighet av hela programmet: 107st 
Utbudsdagen 2020 – för streaming och vod-möjlighet av hela utbudsdagen och/eller särskilda delar av den: 291st 
Enskilda verk – för streaming och vod-möjlighet av verk i sin helhet: 94st 
Seminarium “Ett hållbart dansliv” – för streaming och vod: 64st 
Seminarium “Att simma i ett hav av vithet” – för streaming och vod: 89st 

Internettrafik: Över 1500 st besök har gjorts på www.dansmassan.com, utav dem är över 800 st unika besökare. Utöver hemsidebesökare som befunnit sig i Sverige har personer i Kina, USA, Storbritannien, Grekland, Frankrike, Tyskland, Belgien, Nederländerna, Norge, Finland och Estland besökt Dansmässans webb. Mellan den 20e oktober och 26e november 2020 gjordes de flesta digitala besöken. Det digitala mässtorget hade drygt 300 st sidvisningar i sin helhet. 

För dig som vill lämna ytterligare kommentarer eller feedback går det bra att fylla i vår utvärderingsenkät eller direkt höra av sig till kansliet. 

Länkt till utvärderingsenkät