Regelverk & Mångpixlat – coronaanpassade

Regelverk & Mångpixlat – coronaanpassade

Christina Tingskogs spelar sina nya produktioner Regelverk och Mångpixlat vilka ges v. 39 på Danscentrum Stockholm, Jungfrugatan 7 b. 

Datum och tider:

21/9 kl 10:00 och kl 12:30 Regelverk 

22/9 kl 10:00 Mångpixlat, kl 12:30 Regelverk

23/9 kl  9:00 och kl 10:30 Regelverk, kl 12:30 Mångpixlat

24/9 kl  9:00 Regelverk, kl 10:30 och 12:30 Mångpixlat

25/9 kl 10:00 och 12:30 RegelverkKontakta Josefine Alfredsson (producent@christinatingskog.seför att boka in dig på någon av föreställningarna. I och med covid-19 är det extra viktigt att vi har överblick på publikantal.

Regelverk

Ja ja NEJ – för olika åldrar

En underfundig poetisk lek med och funderingar kring regler, begränsningar, akustiska fenomen och relationer. Varför gör vi som vi gör? Måste vi? Vad händer om vi följer en regel till punkt och pricka? Om vi provar tänja gränserna? Om jag vill och inte vill? Om vi tänker olika? Hur ska kläder egentligen sitta och hur ser min röst ut? Kan vi se ljud? Barnen får följa tre  dansares lekfulla experimenterande med olika objekt som ger ljud eller oljud och gör som dansarna vill eller inte.

Speltid: 35 min + ca 10 min publiksamtal/aktivitet
Målgrupp: 3-6 år och 7-9 år

Dans: Sofia Sangregorio, Frank Koenen, Rebecka Carlsson
Musik och utveckling av det visuellt akustiska: Ida Lundén

Mångpixlat

Ett egensinnigt kalejdoskop med olika statements. 

Dansföreställningen Mångpixlat är som ett spännande och egensinnigt kalejdoskop sammansatt av dans, video, musik, bilder och olika uttryck. Det blir en mix av ”statements” – olika sätt att tycka och tänka och finnas i världen. Lagom och o-lagom dans blandas till nära känslosamma poplåtar av Sandra Liscano och snabb kaotisk instrumentalmusik från olika tider. Allt sker mellan rörliga rollups med projektioner av musikern och de fyra dansarna.

Föreställningen avslutas med en femton minuter lång publikinteraktiv del.

Speltid: 50 min
Målgrupp: åk 3-9 
Dans: Sofia Sangregorio, Anton Borgström, Ida Hellsten, Camilla Ericsson (sjukskriven HT20) 
Musiker och tonsättare (medverkar på projektioner i föreställningen): Sandra Liscano