DANSMÄSSAN 2020

DANSMÄSSAN 2020

DANSMÄSSAN
12  – 14  November, 2020

Nu är äntligen biljetterna till årets Dansmässa ute!  

Program samt mer information om biljetter, seminarium och mässans digitala funktioner hittar du på:  

www.dansmassan.com

Om Dansmässan: 

Dansmässan är ett ständigt expanderande nätverk, som binder samman konstnärsdrivna initiativ och erbjuder arrangörer och publik en bred inblick i dans- och koreografifältet. Inom Dansmässan inryms både utbudsdag, mässa, seminarier, workshops, samtal och föreställningar.

Mitt i den rådande Covid-19 pandemin blickar Danscentrum Stockholm framåt och planerar för årets Dansmässa! Dansmässan ger bransch och publik möjligheten att ta del av det breda utbud av samtida dans och koreografi i Sverige samt en möjlighet för den fria dansscenen att komma i kontakt med arrangörer, bokare och publik. Kanske viktigare än någonsin är uppdraget att förmedla danskonst i Sverige till följd av Covid-19 och de konsekvenser vi ställts inför som utövare och bransch!

Centralt för dig som reser från annan ort eller oavsett var i Stockholm du befinner dig i! Vi arbetar för att mässan ska presenteras både fysiskt och digitalt för att säkerställa synligheten av festivalens innehåll.

Urvalsgrupp, Dansmässan 2020:

Anna Berglund
Bambam Frost
Maria Naidu
Erika Pekula Pettersson 

 

Tidigare års program hittar du genom att klicka nedanför.