5 juni: Egensinnig dansimprovisation / Idka Dans

5 juni: Egensinnig dansimprovisation / Idka Dans

Egensinnig dansimprovisation

Idka Dans

När: Tisdagen den 5:e juni, kl. 19.00.
Biljetter: 50kr för att bidra till studiohyran.
Föreställningen är ca 45 min.

Välkomna till en kväll med Idka dans!
Föreställningen vi bjuder in till är en möjlighet för oss att visa vårt kollektiva arbete med improviserad dans som scenisk form. Vi vill dela/prova vår senaste föreställningsstruktur/score med er. Vi har arbetat med utbyte, reflektion och utforskande och utifrån tanken att ge plats och ta plats söker vi skapa en dynamisk, inlevelsefull, inkännande och egensinnig föreställning.

Om oss: Idka Dans är ett Stockholmsbaserat danskollektiv. Utifrån vår erfarenhet som professionella dansare, artister och koreografer skapar vi improvisationsföreställningar med betoning på ensemblearbete.

About us: Idka Dans is a Stockholm-based collective of dance artists who came together in order to work with improvisation in/as performance. We draw on our experience as professional dancers to create improvised ensemble performances.

We are interested in how our dancing can be both supported by and a support to the dancing of others.
We are interested in asking questions and making choices.
We are interested in facilitating spaces of play and curiousity.
We are interested in sharing this work with you.

Idka Dans är Kerstin Abrahamsson, Evelina Boström, Conny Jansson, och Elise Nuding.