Onlinebokning av våra studios

Onlinebokning av våra studios

Vi inför nu ett nytt system för löpande bokning av våra studios.

Fr o m tisdag 8 maj bokar du som är medlem i Danscentrum Stockholm själv dina tider via hemsidan. De fasta sammanhängande bokningarna för våren är redan inlagda så det är endast de löpande bokningarna du vill göra fr o m idag den 8 maj som du hanterar via tjänsten. Du kan endast göra bokningar till och med söndag 24 juni. Bokningar för sommaren och hösten kan du göra först under juni månad.

För att kunna boka krävs att du har en inloggning på tjänsten. För att du lättare ska komma igång så registrerar vi våra medlemmar på tjänsten. När vi registrerat dig kommer du att få ett bekräftelsemail från BOKA.SE. Följ instruktionerna i brevet för att komma igång.

Länk till sidan för att boka on-line

Vi vill även passa på att göra dig uppmärksam på de regler som finns för bokning och användning av våra studios. På sidan du bokar finns all information om detta.

Har du frågor är du välkommen att kontaktakt oss på kansliet.

Om du har funderingar kring hur tjänsten fungerar kan du även läsa på BOKA.SEs supportsida.

Soliga hälsningar!
Danscentrum Stockholm