21 okt 2017: Cullbergbaletten och Mårten Spångberg: Hard Rock Café

21 okt 2017: Cullbergbaletten och Mårten Spångberg: Hard Rock Café

Cullbergbaletten och Mårten Spångberg: Hard Rock Café

21/10 16:30
Free admission, no rsvp needed.
Limited seating.

The doors are open and we will dance. We will dance for you and sing, devotion even obsession with moving, moving like as in dance and for you. All of you independently, you know “love all, serve all”.

Hard Rock Cafe – instead of Cafe Müller – is a short term dance created with and by Cullbergbaletten initiated by Mårten Spångberg as part of a longer term collaboration. With Hard Rock Cafe the company attempts to carry dance into different kinds of being a spectator, different ways of appreciating dance and hence challenging what dance can be. Perhaps it is more about being with dance than watching it, or making dance be with us and together. 

For this first time we wanted to pass this dance to you in the early afternoon. It’s nice to be with dance after doing some Saturday shopping and before making dinner. Not an aperitif at all but a great beginner. Came over to Danscentrum and hang with us and we’ll dance all that devotion for you, and a fair bit of formal choreography too.

By Mårten Spångberg
Dancers: Eleanor Campbell, Giacomo Citton, Eszter Czédulás, Agnieszka Sjökvist Dlugoszewska, Unn Faleide, Sylvie Gehin Karlsson, Georges Hann, Katie Jacobson, Dan Johansson, Eva Mohn, Gesine Moog, Camille Prieux, Adam Schütt, Suelem de Oliveira da Silva, Vincent Van der Plas, Heather Birley*, Yulia Kalinchenko**, Eliott Marmouset*** with Louise Dahl and Hana Erdman, assistants to Mårten Spångberg.

Apprentices from:
*The Place, London
**Amsterdam Academy of Theatre and Dance
***ArtEZ, Arnhem

Free admission, no rsvp needed. Limited seating.

Welcome!

 

–>På svenska:

Cullbergbaletten och Mårten Spångberg: Hard Rock Café

Dörrarna är öppna och vi kommer att dansa. Hängivna, till och med besatta av rörelse, kommer vi att dansa och sjunga för er. Rörelse som i dans, för er. För alla och en var, ”älska alla, tjäna allt”.

Hard Rock Café – i stället för Café Müller – är en kortsiktig dans skapad med och av Cullbergbaletten på initiativ av Mårten Spångberg. Med Hard Rock Café vill kompaniet dansa för olika sätt att vara en publik, olika sätt att uppskatta dans och därmed också utmana vad dans kan vara. Kanske handlar det om att vara med dans, snarare än att titta på dans, eller skapa dans. Var med oss ​​och tillsammans.

Den här första gången vill vi presentera dansen för er tidigt på eftermiddagen. Det är trevligt att vara med dans efter lördagsshopping och före middagen. Inte alls som en apéritif, men en bra start. Kom till Danscentrum och häng med oss ​​och vi ska dansa all hängivenhet för er och en beskärd del av formell koreografi också.

Av Mårten Spångberg
Dansare: Eleanor Campbell, Giacomo Citton, Eszter Czédulás, Agnieszka Sjökvist Dlugoszewska, Unn Faleide, Sylvie Gehin Karlsson, Georges Hann, Katie Jacobson, Dan Johansson, Eva Mohn, Gesine Moog, Camille Prieux, Adam Schütt, Suelem de Oliveira da Silva, Vincent Van der Plas, Heather Birley*, Yulia Kalinchenko**, Eliott Marmouset*** med Louise Dahl och Hana Erdman, assistent till Mårten Spångberg.

Välkomna!

http://cullbergbaletten.se/