OPEN CALL Dansmässan 2023

OPEN CALL Dansmässan 2023

Ansökan: https://forms.gle/8KZdHTDw3Sy6uhCy9
Deadline: 3 maj 2023

VÄLKOMMEN ATT SÖKA MED DIN PRODUKTION TILL ÅRETS DANSMÄSSA 2023!

Nu kan du som danskonstnär/grupp ansöka om att medverka under Dansmässan 2023. Som medverkande har du möjlighet att förmedla din/er föreställning till arrangörer, bokare och publik!

Dansmässan äger i år rum 28-29 november på Dieselverkstaden, Sickla. Konceptet innehåller både utbudsdag och festival med seminarier, workshops, samtal och föreställningar. riktar sig till arrangörer, utövare och till publik i alla åldrar! 
 

KRITERIER FÖR ATT ANSÖKA OM MEDVERKAN VID DANSMÄSSAN 

# Den som är medlem i en av Danscentrums medlemsorganisationer kan söka. Är du inte redan medlem kan du ansöka om medlemskap! Läs mer om hur du blir medlem på din regionala medlemsorganisations hemsida.  
# Produktionen som du söker med är max 2 år gammal eller är en omarbetning av ett äldre verk
# Den produktion som du söker med kan vara ett work in progress 
# Produktioner kan rikta sig till alla publika målgrupper 


Dansmässan tillsätter årligen en urvalsgrupp för att göra urvalet till Dansmässans program. Urvalsgruppen tar hänsyn till om ditt verk är möjligt att turnera regionalt och lokalt i Sverige samt bredd och kvalitet i fråga om genre och uttryck. Som medverkande dansare/koreograf kan du ansöka om att presentera din föreställning eller verksamhet i dessa olika format: utbudsdag, helt verk, work-in-progress och/eller mässtorg.