Förlängd kostnadsfri studiobokning för egen träning!

Förlängd kostnadsfri studiobokning för egen träning!

Vi vet att situationen är fortsatt svår för Stockholms frilansande dansare och koreografer just nu. Den Dagliga Träningen vi erbjuder genom Danscentrum Stockholm har ibland tvingats ställas in alternativt digitaliseras och vi vet att behovet är stort för att upprätthålla träning och konstnärligt utforskande i dansstudio. 

Därför fortsätter Danscentrum Stockholm erbjuda kostnadsfria träningstillfällen i vår egen studio samt samarbets-studios på Dansens Hus. T.o.m 31 December 2021. 

Viktigt -> 
Stora Studion – Jungfrugatan 7B kan endast bokas om du redan har nyckel. Vi kan inte erbjuda fler nycklar i samband med detta erbjudande.
# Dansens Hus – Klotet // Stora Studion & Mellanstudion = Maila info@dcsthlm.se för kod


Så här funkar det! 

Du behöver vara betalande medlem samt ha tillgång till vårt online bokningssystem www.boka.se. Kontakta info@dcsthlm.se för att bli inbjuden till systemet om du inte har access. Testa själv först om du glömt lösenordet via www.boka.se

1. Varje medlem kan boka endast ett träningstillfälle á 1 h  per vecka i mån av plats.

2. Bokningarna kan endast göras vecka för vecka. Varje fredag kl 17:00 kan man börja boka upp sig på nästkommande vecka genom vårt online bokningssystem. Det är självklart ok att boka upp sig oavsett dag under själva veckan det gäller, dock MAX 1 h / vecka. 

3. När du gör din bokning markera din bokning med rubriken ”Egen Träning” i kommentarsfältet så vi inte fakturerar dig i misstag. 

Förhållningsregler i våra studios hittar du här.