Daglig Träning – Öppet igen

Daglig Träning – Öppet igen

Nyöppning för Daglig Träning på Danscentrum Stockholm, Jungfrugatan 7b

Efterlängtade deltagare av Daglig Träning!  

Vi kan nu meddela att vi återupptagit Daglig Träning för professionella från och med v.20. Beslutet kommer att omprövas vecka för vecka, vissa lärarbyten kan förekomma. Se www.dagligtraning.se för uppdaterat schema.
.

Danscentrum Stockholm kommer att öppna upp Daglig Träning med särskilda restriktioner för att hålla en säker verksamhet. Varje vecka utvärderas om det är säkert att fortsätta verksamheten.

OBS!! v.23 Ändrad tid och plats. Läs mer och föranmäl dig här:
https://doodle.com/poll/2vst4xq2tk8pueyk

Max 15 deltagare. Du behöver anmäla att du vill komma innan så att vi vet om det blir fullt eller inte. Föranmälan för vecka 23 görs här! Om du har möjlighet att undvika att resa med kollektivtrafiken uppmanar vi till detta!

  • Kom ombytt
  • Ta med egen handduk så att du kan torka av ansiktet utan att behöva komma i kontakt med slemhinnor som via mun, näsa och ögon
  • Uppehåll er inte i foajén då det lätt blir trångt där
  • Max 2 personer i omklädningsrummet åt gången
  • Håll 2 meters avstånd till alla hela tiden
  • Tvätta händerna 30 sekunder med tvål innan och efter klass
  • Duscha helst inte hos oss
 • Värd för Daglig Träning spritar handtag och rengör golvet efter klass
 • Om du har någon typ av symptom eller känner dig hängig, stanna hemma!
 • En trygg miljö skapar vi tillsammans! Samtliga deltagare och Danscentrum Stockholms personal behöver hjälpas åt för att hålla riktlinjer och rutiner.
Hur smittar Covid-19 ?

Coronaviruset (SARS-CoV-2) som orsakar sjukdomen covid-19 smittar i första hand mellan människor genom så kallad droppsmitta. Det vill säga att smitta överförs till slemhinna i ögon, näsa eller mun från droppar som sprids i luften när en sjuk person hostar eller nyser. Dropparna faller snabbt ner genom luften och når som regel inte längre än någon meter.

Viruset kan också överföras via förorenade ytor, så kallad indirekt kontaktsmitta. Man kan därför inte utesluta att smitta sker även från föremål. Det är dock ännu inte klarlagt hur länge viruset kan överleva på ytor och föremål. Material och förhållanden så som luftfuktighet, temperatur och solljus påverkar hur länge viruset överlever. Fortsatta studier får visa om spridning via ytor och föremål har någon betydelse för spridningen av covid-19.

Genom att vara noga med att hålla avstånd till andra människor i offentliga miljöer, tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten, hosta och nysa i armvecket, undvika att röra vid ansiktet (ögon, näsa, mun), samt att stanna hemma när man är sjuk kan alla bidra till att minska risken för smittspridning.