Daglig Träning HT – 2020

Daglig Träning HT – 2020

Daglig Träning HT 2020

Daglig Träning återuppstår efter sommaruppehåll den 10 Augusti 2020 (v.33). Eftersom vårterminen har lidit av mycket inställda klasser kan de som köpt terminskort under VT 2020 köpa nya terminskort till halva priset. Priser för enstaka klasser och klippkort är sänkta för alla deltagare under höstterminen både på Danscentrum Stockholm och Balettakademien.

– Enstaka klass                     –  150 kr
– Klippkort (5 tillfällen)           –  650 kr
– Terminskort                         – 1600 kr / (1500 kr om du är medlem i Danscentrum Stockholm) 

– 50% rabatt på terminskort till dom som köpt VT-2020 kort

Vi välkomnar följande lärare till höstens termin av Daglig Träning: 

Jacob Isaksson, Damon Frost, Papis Faye, Salka Ardal, My Wild Flag, Ida ”Inxi” Holmlund, Victor Pérez Armero, Chrysa Parkinson, Maele Sabuni, Christine Gouzelis och Paul Plackman, Helena Franzén, Caroline Byström, Alexander Dam, Sanna Söderholm, Cristina Caprioli, Jennifer Lacey, Mari Carrasco, Linda Adami, Patricia Vásquez Iruretagoyena

För mer information om höstens lärare, schema och priser:

www.dagligtraning.se

Ang Covid-19:

Danscentrum Stockholm håller Daglig Träning öppen med särskilda restriktioner för att hålla en säker verksamhet. Varje vecka utvärderas om det är säkert att fortsätta verksamheten.

Reglerat antal deltagare. Du behöver anmäla att du vill komma innan så att vi vet om det blir fullt eller inte. Länk till föranmälan läggs upp varje Fredag kl 16:00 här. Om du har möjlighet att undvika att resa med kollektivtrafiken uppmanar vi till detta!

  • Kom ombytt
  • Ta med egen handduk så att du kan torka av ansiktet utan att behöva komma i kontakt med slemhinnor som via mun, näsa och ögon
  • Uppehåll er inte i foajén då det lätt blir trångt där
  • Max 2 personer i omklädningsrummet åt gången
  • Håll 2 meters avstånd till alla hela tiden
  • Tvätta händerna 30 sekunder med tvål innan och efter klass
  • Duscha helst inte hos oss
 • Värd för Daglig Träning spritar handtag och rengör golvet efter klass
 • Om du har någon typ av symptom eller känner dig hängig, stanna hemma!
 • En trygg miljö skapar vi tillsammans! Samtliga deltagare och Danscentrum Stockholms personal behöver hjälpas åt för att hålla riktlinjer och rutiner.
Hur smittar Covid-19 ?

Coronaviruset (SARS-CoV-2) som orsakar sjukdomen covid-19 smittar i första hand mellan människor genom så kallad droppsmitta. Det vill säga att smitta överförs till slemhinna i ögon, näsa eller mun från droppar som sprids i luften när en sjuk person hostar eller nyser. Dropparna faller snabbt ner genom luften och når som regel inte längre än någon meter.

Viruset kan också överföras via förorenade ytor, så kallad indirekt kontaktsmitta. Man kan därför inte utesluta att smitta sker även från föremål. Det är dock ännu inte klarlagt hur länge viruset kan överleva på ytor och föremål. Material och förhållanden så som luftfuktighet, temperatur och solljus påverkar hur länge viruset överlever. Fortsatta studier får visa om spridning via ytor och föremål har någon betydelse för spridningen av covid-19.

Genom att vara noga med att hålla avstånd till andra människor i offentliga miljöer, tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten, hosta och nysa i armvecket, undvika att röra vid ansiktet (ögon, näsa, mun), samt att stanna hemma när man är sjuk kan alla bidra till att minska risken för smittspridning.