Open Call – ansök till Dansmässan 2019

Open Call – ansök till Dansmässan 2019

Danscentrum Stockholm arrangerar årligen Dansmässan – en mässa med fokus på samtida dans och koreografi.

Dansmässan äger i år rum 5-7 november på flera platser runt om i Stockholm. Konceptet liknar fortfarande dansfestivalens, där allt från en showcasesdag, mässa, seminarier, workshops, samtal och föreställningar samlas under tre dagar. Dansmässan tillsätter årligen en ny urvalsgrupp för att göra urvalet till Dansmässans program. Dansmässan riktar sig till arrangörer och utövare såväl som till allmänheten i stort. Dansmässan kommer att välja föreställningar som riktar sig till alla målgrupper och åldrar.

Du som konstnär och medlem i Danscentrum (Sthlm, Syd, Väst eller Norr) kan nu göra en intresseanmälan om att visa ditt verk som helhet, eller ett kortare utdrag, eller som en work-in-progress visning, eller ett samtal.

Ansök nu till årets Dansmässa genom att fylla i ansökningsformuläret.

OBS! FÖRLÄNGD DEADLINE 7 juni 2019!!

Tack!