5 okt workshopsvisning Ellen Söderhult + Cullbergbaletten

5 okt workshopsvisning Ellen Söderhult + Cullbergbaletten

Friday 5th Oct, at 14:00-14:30
Workshop showing
Danscentrum Stockholm, Jungfrugatan 7

Workshop showing: Choreographer Ellen Söderhult is doing a workshop with the Cullberg Balett this week. This Friday 14:00-14:30 we open up the studio at Danscentrum Stockholm for you to come and see snippets from the workshop! Daniel Iinatti will play some good tunes.

Free admission. First come first served. See you Friday!

5 okt fredag kl. 14:00-14:30
Workshop visning
Danscentrum Stockholm, Jungfrugatan 7

Ellen Söderhult har gjort en workshop med Cullbergbaletten och gör en informell workshopsvisning nu på fredag kl.14:00-14:30. Variationer på repertoar: komposterad balett, bastardiserad dans-DJ-ing, återvunna praktiker och en dansad version av körsångs-komposition i möte med Daniel Iinattis musik.

Varmt välkomna!

Först till kvarn. Vi ses på fredag!