Lilla studion på Jungfrugatan 7 fortsatt stängd!

Lilla studion på Jungfrugatan 7 fortsatt stängd!

Tyvärr måste vi meddela att lilla studion kommer att hållas avstängd för bokning p g a en omfattande vattenskada. Vi har fortsatt stängt veckorna 39-43. Fastighetsägaren Kvalitena AB har fortfarande inte lokaliserat skadan och kommer att behöva fortsätta sin inspektion för att kunna åtgärda problemet. Vi beräknar att det kommer ta åtminstone en månad till.

Vi ber om ursäkt för att det ställer till problem för våra kunders/medlemmars planering men i dagsläget är vår första prioritet att skadan åtgärdas så att vi kan börja använda studion igen. Vi återkommer så fort vi har mer information om läget.

Vi rekommenderar dig att gå in på kalendern och se om det finns tider i stora studion du vill boka istället.

Andra studior du kan höra av dig till är:

CCAP på Körsbärsvägen
SITE i Farsta
MDT på Skeppsholmen
Marikas studio på Döbelnsgatan

Vänligen

Kansliet