Tove Dahlblom ny verksamhetsledare för Danscentrum Stockholm

Tove Dahlblom ny verksamhetsledare för Danscentrum Stockholm

Den 14:e augusti tillträde Tove Dahlblom tjänsten som Danscentrum Stockholms verksamhetsledare. Tove kommer närmast från en tjänst som producent på MDT. Innan MDT var hon verksam som producent på bland annat Dramaten, Perfect Performance och Helsingborgs stadsteater.

Tove har ett gediget nätverk inom dansbranschen, erfarenhet av att leda och utveckla kulturorganisationer och har även skapat spännande samarbeten och drivit projekt. Allt detta kommer att vara värdefullt för Danscentrum Stockholm under kommande år och styrelsen är mycket glad över att få hälsa Tove varmt välkommen till Danscentrum Stockholm.

Som tidigare meddelats sker några förändringar på kansliet. Från augusti är samtliga tjänster på Danscentrum Stockholm halvtidstjänster. Inom kort kommer information om hur kansliets öppettider ser ut under resten av året.

/Challa Gustavsson, tf ordförande Danscentrum Stockholm