21-22 mars: Dear Humans / Mari Carrasco

21-22 mars: Dear Humans / Mari Carrasco

Dear Humans

Dansstationen/Mari Carrasco

21-22 mars kl 10.00 & 13.00
Längd ca 40 min
Biljetter: 50 kr/elev
Boka: info@dansistan.se
Från 10 år

Inspirerat av sci-fi-världen, Daft Punk och Mr Bean gör Dear Humans en resa in i en värld av okända språk, ljud och rörelser. I centrum står tre dansare, kvinnor eller kanske utomjordingar, som på sina egna sätt utforskar och tolkar situationer med varandra och publiken – vem är den normala? Vem betraktar egentligen vem? Vad händer om man inte förstår sociala koder eller kan uttrycka sig på ”rätt sätt”?

Med lust, humor och allvar drivs denna föreställning om vara udda och inte passa in. Mari Carrasco drivs av att söka efter nya idéer, bryta normer och visa starka kvinnliga dansare på scen. Huvudfokus i hennes arbete är att utforska olika rörelsespråk, kvalitéer och dynamiker med ett köttigt och temperamentsfullt rörelsematerial som signum. Hon koreograferar också egna produktioner genom Carrasco Dance, så som Bartolomeo, och har gjort koreografi för Unga Klaras Girls will make you Blush.

Boka: info@dansistan.se