10-11 maj: Tvärslöjd / Kompani Giraff

10-11 maj: Tvärslöjd / Kompani Giraff


Tvärslöjd – Kompani Giraff

10 maj kl 09.00 & 10.30
11 maj kl 10.30

Med akrobatik och magi uppstår moment av balans, där nästan allt är perfekt och stilla. Dessa bräckliga ögonblick kräver koncentration, träning och lite tur. Med ett elegant rörelsespråk skapas installationer och bilder där olika typer av element måste samverka och fysiskt hålla om varandra för att inte falla isär. Föreställningen visar hur något som ser knasigt ut till en början kan hitta sin plats till slut och hur sammanflätat samarbete når oanade höjder. Den visuella formen som utgår från koreografi och objektsmanipulation passar alla, oavsett ålder eller språkkunskaper.

Medverkande: Jenny Soddu och Axel Adlercreutz
Regi: Viktoria Dalborg
Musik: Hans Appelqvist
Scenografi och kostym: Ellen Utterström

Boka: info@dansistan.se