DC Intro 2 nov – anmäl dig senast 3 oktober!

DC Intro 2 nov – anmäl dig senast 3 oktober!

DCIntro ska verka som en utforskande plattform för dansområdet där dansare och koreografer har möjlighet att testa idéer, få feedback på sitt arbete, knyta kontakter med andra verksamma aktörer och även möta potentiella arbetsgivare och medarbetare. DCIntro erbjuder en öppen mötes- och visningsplats för branschens verksamma och medlemmarnas konstnärliga behov som inte grundas på ett konstnärligt urval eller fast format. DCIntro skapas och utformas av de medverkande och det som presenteras!

Nu fortsätter vi att arrangera DCIntro – som blivit ett mycket uppskattat evenemang bland både medverkande och besökare. Fokus ligger fortfarande på feedback, och ett samtal mellan utförare och betraktare som kommer att modereras av Anna Grip.

Höstens DCIntro äger rum den 2 november 2016. Vill du vara med?

Ansök senast 3 oktober 2016!

Läs mer här!